Четвер, 2024-03-28, 8:48 PM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » 2008 » Вересень » 16
Джерело: Новини Представництва Європейської Комісії в Україні
 
У понеділок 15 вересня Рада ЄС прийняла рішення направити автономну цивільну моніторингову місію до Грузії відповідно до висновків Надзвичайної Європейської Ради від 1 вересня 2008 року.

В тісній координації з Організацією з Безпеки та Співробітництва в Європі та Організацією Об'єднаних Націй, місія буде доставлена на місце роботи до 1 жовтня відповідно до засад визначених Договором від 8 вересня. Місія ЄС виконуватиме свою роботу додатково до міжнародних механізмів спостережної місії ООН в Грузії та ОБСЄ.

Місія: Моніторингова місія Європейського Союзу в Грузії є автономною цивільною місією, керованою ЄС в рамках Європейської безпекової та обронної політики.

Головні цілі: сприяти підтримці стабільності на теренах Грузії та прилеглих територіях. В короткостроковому періоді, сприяти стабілізації ситуації відповідно до Договору з ... Читати далі »

Категорія: Події в Європі | Переглядів: 1084 | Додав: shtukarin | Дата: 2008-09-16

Джерело: Оксана Григор’єва, президент Молодіжного центру Атлантичної Ради України

З 15 серпня по 30 вересня 2008 року відбуватиметься міжнародний конкурс дитячого малюнку для учнів загальноосвітніх шкіл, коледжів, гімназій, ліцеїв (віком до 17 років) на тему: «Гарантування безпеки і миру в Україні в результаті приєднання країни до НАТО». Конкурс ініційовано Молодіжним центром Атлантичної Ради України за підтримки міністерства закордонних справ України.

Метою конкурсу є популяризація проблематики міжнародної безпеки та співробітництва України з НАТО шляхом сприяння творчому розвитку дітей, а також спонукання учнів до різностороннього осмислення тематики відносин Україна-НАТО та вираження своїх думок шляхом художнього відтворення.

Конкурс дитячого малюнку проводиться в рамках програми міністерства закордонних справ України з забезпечення міжнародного позитивного іміджу України.
Винагорода д ... Читати далі »

Категорія: Євростудії | Переглядів: 1922 | Додав: eustudy | Дата: 2008-09-16

Федерація Румунського розвитку НУО оголошує про проведення восени Чорноморського форуму для НУО «Час зустрітися» ("Time to meet"). Форум відбудеться 31 жовтня-2 листопада і започаткує щорічну традицію збирати представників НУО з Арменії, Азербайджану, Болгарії, Грузії, Греції, Республіки Молдова, Турції, України, Румунії, Росії та інших країн-членів ЄС, зацікавлених у розширенні зв'язків у Чорноморському регіоні.


Мета заходу – підвищити рівень діалогу та координації між НУО у Чорноморському регіоні, а також зміцнити адвокацію НУО, щоб впливати на стратегії розвитку в цьому регіоні. Учасники сфокусуються на створенні конкретних проектів та винесенні конкретних рекомендацій для регіональних НУО та донорів задля збільшення кількості та якості партнерств та проектів на регіональному рівні.


... Читати далі »

Категорія: Події в Європі | Переглядів: 1094 | Додав: eustudy | Дата: 2008-09-16

Джерело: Офіційне представництво Президента України

Нова угода, яка визначатиме відносини між Україною та Європейським Союзом, передбачатиме відносини асоціації. Про це заявив Президент Віктор Ющенко під час спільної прес-конференції за підсумками саміту Україна - ЄС.

«Ми домовилися, що новий документ, який визначатиме наші відносини на ближчу перспективу, отримає назву угода про асоціацію», - повідомив Глава держави про досягнуту на саміті домовленість.

Президент спрогнозував, що документ буде підписано сторонами у другій половині 2009 року.

«Динаміка нашої спільної роботи над цим документом була виключно позитивна. Ми з оптимізмом оцінюємо досягнутий результат і перспективи підписання цього документу в 2009 році, орієнтовно, у другій половині 2009 року», - сказав він.

За його словами, новий документ буде аналогічним до того, який ЄС укладав з країнами Центральної та Східної Єв ... Читати далі »

Категорія: Україна та ЄС | Переглядів: 1212 | Додав: eustudy | Дата: 2008-09-16

Категорія: Новини проектів | Переглядів: 1146 | Додав: eustudy | Дата: 2008-09-16

 
Шановні члени та учасники Української Асоціації Європейських Студій!
 
Щиро вітаю Вас з початком нового учбового року. Хай він надасть Вам багато професійного задоволення та натхнення. Разом з Вами УАЄС починає новий рік власної діяльністі.
 
З цього приводу у нас є декілька приємних новин для членів УАЄС. По-перше, процес визнання УАЄС на світовому рівні набув подальшого розвитку. Декілька тижнів тому Європейська Комісія прийняла рішення надати організаційну та фінансову допомогу початковому розвиткові УАЄС як офіційного представника України в світовій мережі асоціацій європейських студій. Було прийнято рішення надати УАЄС початковий грант на реалізацію таких проектів як створення веб порталу з європейських студій, видан ... Читати далі »
Категорія: Офіційні повідомлення | Переглядів: 1471 | Додав: eustudy | Дата: 2008-09-16

Вхід на сайт
Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz