Вівторок, 2024-03-19, 5:01 PM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » Обласні осередки
Учасники Донецького обласного осередку ВГО "УАЄС" зустрілись в неформальній обстановці з Послом Чехії в Україні Ярославом Баштою.
 
Спілкування проходило в готелі Донбас-Палас, де відбувалась культурна подія за ініціативи Посольства Чеської Республіки, яка наразі головує в Європейському Союзі.
 
Пан Посол відзначив, що до кризи, з якої почалось головування його країни в ЄС, ймовірні сторони конфлікту були заздалегідь підготовлені (Україна, зокрема, мала повні газу підземні сховища).
 
За думкою Ярослава Башти, у конфлікті Росія розраховувала отримати більшу підтримку її проектів альтернативних газопроводів. З свого боку ЄС, на думку пана Посла, недвозначно висловився словами Президента Єврокомісії Баррозу, що Росія не є надійним постачальником газу, а Україна не є надійним транзитером.
Категорія: Обласні осередки | Переглядів: 1511 | Додав: shtukarin | Дата: 2009-02-04 | Коментарі (0)

Донецький обласний осередок ВГО "Українська асоціація європейських студій" провів презентацію осередку для фахівців з питань європейської інтеграції в рамках відзначення Дня працівника дипломатичної служби 19 грудня ц.р.
  
19 грудня ц.р., в рамках відзначення Дня української дипломатії та річниці створення спеціальності "міжнародні відносини" на історичному факультеті Донецького національного університету, відбулась презентація Донецького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації "Українська асоціація європейських студій" (УАЄС), в якій взяв участь Президент Асоціації проф. Роман Петров, члени обласного осередку, науковці та викладачі провідних вищих навчальних закладів Донеччини, Представник МЗС в м.Донецьк, а також представники студентства.
 
Метою заходу було презентувати Асоціацію для партнерів та нових ... Читати далі »
Категорія: Обласні осередки | Переглядів: 1853 | Додав: shtukarin | Дата: 2008-12-20 | Коментарі (0)

Команда Проекту "Зелена Школа", що реалізується Донецькою обласною молодіжною організацією "Євроклуб" в рамках Української мережі європейських клубів (ініціатива Української асоціації європейських студій), повідомляє про закінчення першого етапу - конкурсу проектів.
 
На сьогодні, на проект надіслані 11 заявок (і ще одна очікується) високої якості, деякі свідчать про наявність певного досвіду, тому Команда Проекту впевнена, що буде реалізована одне з основних завдань проекту – поширення кращих практик між євроклубами Донецької області, залучення нових учасників, освітніх закладів до євроклубівського руху.
 
Ми щиро вдячні всім загальноосвітнім закладам і ЕкоПатрулям, які надіслали нам аплікаційні форми:

Представники Донецького осередку УАЄС візьмуть участь в українсько-польській конференції "Добрі практики впровадження засад прозорості в діяльність органів місцевого самоврядування в Східній Україні", яка відбудеться 16 грудня у Донецьку.
 
Конференція відбудеться в рамках проекту «Впровадження стандартів прозорості у діяльність органів місцевого самоврядування на сході України»,який реалізується Спілкою громадських організацій «Фундація локальних ініціатив Донеччини»(Донецьк, Україна),Донецькою обласною організацією «Комітет виборців України»(Донецьк, Україна), “Асоціацією підтримки розвитку місцевого самоврядування” (Луганськ, Україна), Фондом християнської культури „ЗНАК” (Краків, Польща) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми закордонної допомоги в 2008 році.
 
Час проведення: 11.00 – 14.00.
 
Місце проведення: Донецьк,вул.Марша ... Читати далі »
Категорія: Обласні осередки | Переглядів: 1396 | Додав: shtukarin | Дата: 2008-12-14 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz