Четвер, 2024-04-18, 4:45 PM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » Офіційні повідомлення
28 листопада 2008 року  
До уваги членів УАЄС

Шановні колеги!

Доводжу до Вашого відома результати моєї участі, як Президента УАЄС, у Щорічному З’їзді президентів національних асоціацій європейських студій, що відбувся 23 листопада в м. Брюссель (Бельгія).
 
В зустрічі брали участь президенти 56 національних асоціацій європейських студій з різних континентів та країн світу від Латинської Америки до Нової Зеландії. Спочатку була проведена процедура обрання Президента Світової асоціації європейських студій. Серед двох кандидатів перевагу було надано проф. кафедри ім. Жана Моне п. Енріке Банус (Enrique Banús) з Іспанії, який є відомим фахівцем в галузі європейської культурології та історії.
 
Після виборчої процедури президенти національних асоціацій євростудій обговорили поточні проблеми діяльності Світової асоціації та її в ... Читати далі »
Категорія: Офіційні повідомлення | Переглядів: 2655 | Додав: shtukarin | Дата: 2008-11-29 | Коментарі (0)

Українська асоціація європейських студій, яка реалізує ряд масштабних проектів у галузі євростудій і нещодавно провела свій ІІ Конгрес, запрошує викладачів та дослідників євроінтеграції з областей України до партнерства, членства в Асоціації та участі в її проектній, експертній і науковій діяльності.

Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація європейських студій" (УАЄС) була створена у 2006 році за ініціативи учасників ряду міжнародних семінарів і конференцій з євростудій, які проходили у 2005-2006 роках за підтримки Європейської Програми Міжнародного фонду "Відродження". На момент реєстрації Міністерством Юстиції України в лютому 2007 року, УАЄС мала осередки в більшості областей України, кількість яких продовжує зростати.
 
До Асоціації входять викладачі та дослідники європейської інтеграції, членами УАЄС також є представники проєвропейського громадянського суспільства, які реалізують проекти неформальної освіти ... Читати далі »
Категорія: Офіційні повідомлення | Переглядів: 1462 | Додав: shtukarin | Дата: 2008-11-27 | Коментарі (0)

Шановні члени і учасники УАЄС,
 
Дякую усіх, хто відвідав та прийняв участь у роботі Другого Конгресу УАЄС. Наші щорічні збори підтвердили свій статус найважливішої щорічної події з європейських студій в Україні. Сподіваюсь, Ви отримали справжнє творче задоволення від плідного спілкування з колегами та експертами.
 
Після двох років діяльності нашої Асоціації ми досягли всеукраїнського та міжнародного визнання та створили справжнє наукове середовище українських фахівців з європейських студій. Але нам потрібно робити конкретні кроки для досягнення завдань нашої Асоціації та працювати над подоланням багатьох організаційних проблем, як то: поліпшення внутрішньої і зовнішньої комунікації; заснування сучасного наукового часопису з європейських студій, вдосконалення інформаційного порталу УАЄС та ін.
 
З цією метою прошу Вас зробити наступні кроки:

 
В Києві пройшов другий Конгрес Асоціації європейських студій
 
Українська асоціація європейських студій, що об’єднує викладачів та дослідників європейської інтеграції, провела 30-31 жовтня в м. Києві ІІ Всеукраїнський Конгрес. Захід, присвячений сучасному стану розвитку євростудій в Україні, пройшов за організаційної і фінансової підтримки Європейськ ... Читати далі »
Категорія: Офіційні повідомлення | Переглядів: 1536 | Додав: shtukarin | Дата: 2008-11-04 | Коментарі (0)

 
Шановні члени та учасники Української Асоціації Європейських Студій!
 
Щиро вітаю Вас з початком нового учбового року. Хай він надасть Вам багато професійного задоволення та натхнення. Разом з Вами УАЄС починає новий рік власної діяльністі.
 
З цього приводу у нас є декілька приємних новин для членів УАЄС. По-перше, процес визнання УАЄС на світовому рівні набув подальшого розвитку. Декілька тижнів тому Європейська Комісія прийняла рішення надати організаційну та фінансову допомогу початковому розвиткові УАЄС як офіційного представника України в світовій мережі асоціацій європейських студій. Було прийнято рішення надати УАЄС початковий грант на реалізацію таких проектів як створення веб порталу з європейських студій, видан ... Читати далі »
Категорія: Офіційні повідомлення | Переглядів: 1473 | Додав: eustudy | Дата: 2008-09-16

Вхід на сайт
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz