Четвер, 2024-04-25, 2:27 AM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » 2008 » Вересень » 16 » Повідомлення Президента УАЄС
Повідомлення Президента УАЄС
12:21 PM
 
Шановні члени та учасники Української Асоціації Європейських Студій!
 
Щиро вітаю Вас з початком нового учбового року. Хай він надасть Вам багато професійного задоволення та натхнення. Разом з Вами УАЄС починає новий рік власної діяльністі.
 
З цього приводу у нас є декілька приємних новин для членів УАЄС. По-перше, процес визнання УАЄС на світовому рівні набув подальшого розвитку. Декілька тижнів тому Європейська Комісія прийняла рішення надати організаційну та фінансову допомогу початковому розвиткові УАЄС як офіційного представника України в світовій мережі асоціацій європейських студій. Було прийнято рішення надати УАЄС початковий грант на реалізацію таких проектів як створення веб порталу з європейських студій, видання фахового наукового часопису з європейських студій. Безсумнівно, це важлива подія в історії нашої асоціації.
 
По-друге, завдяки підтримці Міжнародного Фонду „Відродження" відбудеться Другий Конгрес УАЄС наприкінці цього року. Ця подія має бути новим етапом подальшого розвитку УАЄС та європейських студій взагалі. Головною темою буде обговорення результатів та перспектив викладання європейських студій в Україні. Ми плануємо вивчити найкращий досвід та поміркувати, що ми можемо зробити далі для підвищення рівня викладання та наукової діяльністі у сфері європейських студій та подальшого вдосконалення діяльністі УАЄС. Також, плануємо провести круглі столи з обговорення найактуальніших наукових питань європейських студій в Україні і світі.
 
Зараз, я готовий довести до Вашого відома, що Другий Конгрес УАЄС відбудеться 30-31 жовтня 2008 р. у м. Київ у приміщенні Британської Ради в Україні. УАЄС бере на себе витрати з проживання та харчування 2 представників з кожного локального осередку УАЄС. Контактна особа з питань конгресу є виконавчий директор УАЄС п. Аліме Асанова (моб.  8 099 4298098, ел. пошта temp_a@ukr.net). Прохання учасникам конгресу зареєструватися на протязі тижня.
 
До Вашої уваги надсилаю орієнтовну програму конгресу. Організаційний комітет конгресу буде радий отримати Ваші коментарі та побажання щодо цієї програми. Велике прохання до голів секцій УАЄС проконтактувати мене для обговорення тем і формату засідань тематичних секцій.
 
Нагадую, що під час Другого конгресу УАЄС буде видбудуться вибори керівництва УАЄС. Прохання до усіх бажаючих надсилати заявки до п. Асанової.
 
З повагою та найкращими побажаннями,
 
Роман Петров,
Президент УАЄС
Категорія: Офіційні повідомлення | Переглядів: 1474 | Додано: eustudy | Рейтинг: 0.0/0 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz