Вівторок, 2024-03-19, 6:46 AM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » 2009 » Січень » 30
Голова Тернопільської ОДА Юрій Чижмарь зустрівся з керівником відділу політики, преси та інформації Представництва Європейської Комісії в Україні та Білорусії Дірком Шюбелем. Під час зустрічі, яка відбулася в облдержадміністрації, йшлося про проведення в області 22-23 травня Дня Європи. Дірк Шюбель повідомив голову ОДА, що щорічно такі святкування відбуваються в одному з обласних центрів України. У 2009 році вирішено провести День Європи в Україні у Тернополі та Кривому Розі, - повідомили в прес-службі ТернОДА. 

„Участь у таких Днях приймають представники дипломатичного корпусу країн-членів ЄС, торгівельних місій. Це є доброю нагодою не лише поінформувати ширшу аудиторію про діяльність Євросоюзу, але й налагодити партнерські стосунки, пропагувати регіон”, - пояснив Дірк Шюбель. 

Голова облдержадміністрації подякував за намір провести День Європи у Тернополі, зазначивши, що адміністрація надасть всіляку підтримку цій акції. Координуватиме заходи перший зас ... Читати далі »
Категорія: Україна та ЄС | Переглядів: 1068 | Додав: newsmaker | Дата: 2009-01-30 | Коментарі (0)

Україна та Європейський Союз можуть підписати договір про асоціацію до кінця поточного року, - повідомив голова представництва Європейської комісії в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра. Про це він заявив сьогодні, 30 січня, під час брифінгу у Львові. "Є намір підписати цей договір до кінця поточного року, але це настільки всеохоплюючий документ, що до роботи над ним залучено дуже багато учасників із обох сторін", - сказав Жозе Мануел Пінту Тейшейра. 

Також глава представництва Єврокомісії зазначив, що цього тижня у Києві проходили переговори з приводу створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, але їхній результат "не відповідав покладеним на них надіям". 

Водночас, Тейшейра висловив надію, що поставлені цілі будуть досягнуті до кінця поточного року. 

Глава представництва Європейської комісії в Україні у п'ятницю на митному переході Рава-Руська передав партію рентгенівських сканерів для Державної митної служби України, закуплених за кошти Є ... Читати далі »
Категорія: Україна та ЄС | Переглядів: 1065 | Додав: newsmaker | Дата: 2009-01-30 | Коментарі (0)

Учасниками творчої майстерні для Євроклубів в рамках Європейського року креативності та інновацій у Донецькій області стали члени Євроклубу школи № 68. Дітей зацікавили методи розвитку творчого мислення, завдяки яким вони змогли розробити інноваційні проекти, які Євроклуб зможе реалізувати в році, що почався. 
 
Близька 20 учнів 8-10 класів-учасники Євроклубу однієї з кращих донецьких шкіл взяли участь в майстерні з творчості та інновацій, яку провели тренери Донецької обласної молодіжної організації "Євроклуб" Олександра Кириченко і Катерина Кононюк за підтримки проекту "Підтримка мережі Євроклубів України". Проект реалізується ВГО "Українська асоціація європейських студій" за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні. За ініціативою проекту, що спрямований на розвиток спроможності та підтримку мережевої діяльності Євроклубів, в Україні в ... Читати далі »
Категорія: Новини проектів | Переглядів: 1546 | Додав: shtukarin | Дата: 2009-01-30 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz