Четвер, 2024-03-28, 2:02 PM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » 2008 » Грудень » 18
Команда Проекту "Зелена Школа", що реалізується Донецькою обласною молодіжною організацією "Євроклуб" в рамках Української мережі європейських клубів (ініціатива Української асоціації європейських студій), повідомляє про закінчення першого етапу - конкурсу проектів.
 
На сьогодні, на проект надіслані 11 заявок (і ще одна очікується) високої якості, деякі свідчать про наявність певного досвіду, тому Команда Проекту впевнена, що буде реалізована одне з основних завдань проекту – поширення кращих практик між євроклубами Донецької області, залучення нових учасників, освітніх закладів до євроклубівського руху.
 
Ми щиро вдячні всім загальноосвітнім закладам і ЕкоПатрулям, які надіслали нам аплікаційні форми:
  • "Зелена хвиля" (м.Ясинувата, ЗОШ І-ІІ ступеня №7) 
  • "Екоехо" (с.Гроді ... Читати далі »
    Категорія: Обласні осередки | Переглядів: 1499 | Додав: shtukarin | Дата: 2008-12-18 | Коментарі (0)

Європейська комісія готова надати Україні наступного року бюджетну підтримку на розвиток сфери енергоефективності в розмірі 70 млн. євро. В рамках домовленостей найближчим часом буде розглянуто питання щодо проведення спільного семінару з розробки та впровадження енергетичних стандартів, нормування питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів, а також створення системи моніторингу енергоспоживання. 

Про це на зустрічі з Головою НАЕР Ігорем Черкашиним повідомив керівник третього відділу програм допомоги (енергозбереження та відновлювальні джерела) представництва Європейської комісії в Україні Ханс Райн. Він зазначив, що кошти будуть направлятись за умови виконання Урядом України зустрічних зобов’язань, наприклад зниження показника енергоємності ВВП за встановлений період. 

Планується, що фінансування буде здійснюватись за показниками, які були визначені спільною робочою групою представників Європейської Комісії, НАЕР, Мінекономіки, НКРЄ, Мінфін. 

Да ... Читати далі »
Категорія: Україна та ЄС | Переглядів: 1059 | Додав: newsmaker | Дата: 2008-12-18 | Коментарі (0)

Європейська Комісія ухвалила рішення надати 16 країнам, що розвиваються, безмитний доступ до ринку ЄС для близько 6400 тарифних позицій, в рамках спеціальних заходів Євросоюзу для стимулювання стабільного розвитку та ефективного управління. 

Преференції, які називаються GSP+, на додаток до стандартної Загальної системи преференцій (GSP) поширились на країни, що розвиваються. GSP+ надається вразливим країнам, що розвиваються, які ратифікували та ефективно імплементували 27 основних конвенцій ООН та МОП про права людини і трудові права та інші міжнародні конвенції, що стосуються охорони навколишнього середовища та принципів управління. 

Бенефіціарами GSP+ з 1 січня 2009 року до кінця 2011 року будуть: Вірменія, Азербайджан, Болівія, Колумбія, Коста-Ріка, Еквадор, Сальвадор, Грузія, Гватемала, Гондурас, Монголія, Нікарагуа, Парагвай, Перу, Шрі-Ланка та Венесуела. Право на отримання преференцій Шрі-Ланкою та Сальвадором ще залишається під питанням, оскільки Є ... Читати далі »
Категорія: Події в Європі | Переглядів: 1406 | Додав: newsmaker | Дата: 2008-12-18 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz