П`ятниця, 2024-04-19, 9:14 PM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » 2008 » Листопад » 27

Українська асоціація європейських студій, яка реалізує ряд масштабних проектів у галузі євростудій і нещодавно провела свій ІІ Конгрес, запрошує викладачів та дослідників євроінтеграції з областей України до партнерства, членства в Асоціації та участі в її проектній, експертній і науковій діяльності.

Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація європейських студій" (УАЄС) була створена у 2006 році за ініціативи учасників ряду міжнародних семінарів і конференцій з євростудій, які проходили у 2005-2006 роках за підтримки Європейської Програми Міжнародного фонду "Відродження". На момент реєстрації Міністерством Юстиції України в лютому 2007 року, УАЄС мала осередки в більшості областей України, кількість яких продовжує зростати.
 
До Асоціації входять викладачі та дослідники європейської інтеграції, членами УАЄС також є представники проєвропейського громадянського суспільства, які реалізують проекти неформальної освіти ... Читати далі »
Категорія: Офіційні повідомлення | Переглядів: 1462 | Додав: shtukarin | Дата: 2008-11-27 | Коментарі (0)

Єврокомісія розпочала переговори з Україною і Молдовою щодо входження до Енергетичного Співтовариства. Офіційне повідомлення про це вчора надійшло з прес-офісу Єврокомісії. 

За оцікою Єврокомісії, перший раунд таких переговорів, що відбувся 25-26 листопада у Відні, завершився успішно. Обидві країни продемонстрували тверде бажання приєднатися до Енергетичного Співтовариства, підготуватися до імплементації відповідного законодавства Євросоюзу та впровадити необхідні реформи на енергетичному ринку. 

Українську делегацію на переговорах очолював заступник міністра палива та енергетики Сергій Павлуша, європейську сторону очолював заступник директора профільного Директорату Єврокомісії Фабрізіо Барбасо (Fabrizio Barbaso). В переговорах взяли участь представники головуючої в Енергетичному Співтоваристві Албанії та Секретаріату цієї організації, яка поєднує Євросоюз з країнами Південно-Східної Європи у питаннях енергетичної політики. 

Україна і Молдова пред ... Читати далі »
Категорія: Україна та ЄС | Переглядів: 946 | Додав: newsmaker | Дата: 2008-11-27 | Коментарі (0)

Бюджетна допомога та фіскальні пільги на суму близько 200 млрд євро будуть задіяні Європейським Співтовариством для подолання поточних тенденцій зниження економічного розвитку, головною причиною якого стала глобальна фінансова та економічна криза. Про це сьогодні у Брюсселі заявив Президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу, який представив громаді змістовний план з подолання фінансової і економічної кризи в країнах Євросоюзу. 

Європейський план рунтується на двох головних елементах. Перший стосується короткострокових заходів, спрямованих на підвищення попиту, збереження робочих місць та відновлення довіри людей до європейської економічної системи. Друга складова - вкладення так званих "розумних інвестицій", які мають забезпечити у майбутньому довгострокові перспективи економічного зростання та підвищення рівня добробуту європейців. 

План закликає вчасно впровадити цільові та тимчасові фіскальні стимули на загальну суму у 200 млрд євро, що складає близько 1 ... Читати далі »
Категорія: Події в Європі | Переглядів: 1155 | Додав: newsmaker | Дата: 2008-11-27 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz