Четвер, 2024-04-25, 9:49 PM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » 2008 » Вересень » 30 » Співпраця між громадськими організаціями України та ЄС
Співпраця між громадськими організаціями України та ЄС
4:10 PM
2-3 жовтня 2008 року у Києві відбудеться семінар „Залучення громадянського суспільства до відносин між Україною та ЄС”, де Європейський соціально-економічний комітет, Національна тристороння соціально-економічна рада при Президентові України та громадські організації України зможуть обмінятися поглядами на можливість залучення громадянського суспільства до процесу переговорів щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.
Комісар ЄС з питань зовнішніх зносин Беніта Ферреро-Вальднер заявила: „Наше бажання глибших відносин з Україною відображається не лише у діяльності, передбаченій для урядів і державних органів, а і у турботі про людей. Суттєво важливо зближувати наших людей, нашу молодь, наших студентів і громадські організації”.
 
Серед доповідачів семінару Міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова, Голова підкомітету з питань державного соціального страхування, розвитку соціального партнерства та діяльності об'єднань громадян сторін соціального партнерства Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці Михайло Папієв, Голова Федерації роботодавців України Юрій Бойко, Директор міжнародних програм Українського центру економічних і політичних досліджень ім. О. Разумкова Валерій Чалий та інші.
 
Відповідно до керівника відділу з питань зовнішніх зносин Європейського соціально-економічного комітету Філіпа Гамро-Дроца „цей семінар є важливим кроком вперед у відносинах між Комітетом і його українським партнером, Національною тристоронньою соціально-економічною радою”. Конкретною ціллю цієї зустрічі стане розробка пропозицій для створення Спільної ради громадянського суспільства Україна-ЄС, яка стане частиною Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Під час семінару планується чітко визначити інтереси та сподівання представників громадянського суспільства України та ЄС у Європейській політиці сусідства.
 
Європейський соціально-економічний комітет є дорадчим органом Європейської Комісії, Європейського Парламенту та Ради Європейського Союзу. Комітет складається з 344 членів, які призначаються країнами ЄС з числа роботодавців, працівників і різних груп інтересів громадянського суспільства.
 
Національна тристороння соціально-економічна рада була заснована у 2006 році як дорадчо-консультативний орган при Президентові України. До її складу входять 64 представники профспілок, організацій роботодавців і Уряду України.
Семінар відбудеться 2-3 жовтня у готелі „Опера” за адресою вул. Богдана Хмельницького 53 у Києві. Робочими мовами семінару є англійська, французька та українська.
 
За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, підчас семінару до Агнеси Дагіле (моб.: +32 475 55 72 47) чи Карела Говерта у Прес-службі Європейського соціально-економічного комітету,
99 rue Belliard, B-1040 Брюссель
Тел.: +32 2 546 9396/9586; моб.: +32 475 75 32 02
Ел-пошта: press@eesc.europa.eu
 
Категорія: Україна та ЄС | Переглядів: 1103 | Додано: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz