Четвер, 2024-04-25, 9:36 AM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » 2008 » Вересень » 23 » Конференція з питань програми ЄС Twinning
Конференція з питань програми ЄС Twinning
1:11 PM
Джерело: Новини Представництва Європейської Комісії в Україні
 
25–26 вересня 2008 року Головне управління державної служби України та Адміністративний офіс програми Twinning в Україні за підтримки Кабінету Міністрів України та Європейської Комісії проводять Другу щорічну конференцію країн Чорноморського регіону з питань інструменту Twinning. Конференція відбудеться у приміщенні готелю „Опера”.
 
Інструмент Twinning – це спільна ініціатива Європейської Комісії, країн-членів ЄС та країн-партнерів, включаючи Україну. В рамках цього інструменту надається підтримка українським органам влади у сфері інституціональної розбудови шляхом обміну досвідом між державними службовцями. В контексті Європейської політики сусідства та Європейського інструменту сусідства та партнерства інструмент Twinning забезпечує підтримку реформ, що базуються на рішеннях, успішно реалізованих в країнах Центральної та Східної Європи. Цей інструмент було впроваджено в Україні, Азербайджані та Молдові у 2006 році, в Грузії та Вірменії – у 2007 році.
 
Для забезпечення обміну досвідом між партнерами програми Twinning серед країн Чорноморського регіону, в 2007 році Головне управління державної служби України започаткувало проведення щорічних конференцій країн Чорноморського регіону (Азербайджан, Вірменія, Грузія, Молдова та Україна) з питань інструменту Twinning. Перша така конференція відбулася 17-18 грудня 2007 року.
 
Враховуючи цілі, визначені Першою щорічною конференцією, метою Другої щорічної конференції країн Чорноморського регіону з питань інструменту Twinning є посилення співробітництва між країнами Чорноморського регіону, утворення професійної спільноти, мережі державних службовців згаданих країн з метою обміну досвідом, найкращими практиками у сфері адміністративної та інституційної реформи шляхом використання Twinning та інших інструментів інституційної розбудови, доступних для країн, на які поширюється Європейська політика сусідства, а саме TAIEX (Інструмент технічної допомоги та обміну інформацією) та SIGMA (Програма вдосконалення врядування та менеджменту).
 
Протягом Другої щорічної конференції будуть розглянуті питання якості та перспективності проектів Twinning. Адже разом з тим, як країни Чорноморського регіону набувають досвіду у роботі з цим інструментом і втілюють першу хвилю проектів, виникає потреба в отриманні додаткових знань щодо того, як досягти найефективнішого впливу інструментів інституційного розбудови на державне управління.
 
В конференції візьмуть участь представники Європейської Комісії та її Представництв з країн Чорноморського регіону, представники Організації економічного співробітництва та розвитку, Європейського суду аудиторів, представники бюро Національних координаторів технічної допомоги та національних контактних осіб з питань використання інструменту Twinning з Німеччини, Польщі, Марокко, Туреччини, Азербайджану, Грузії, Молдови та Вірменії. Також, до участі в конференції запрошені представники органів влади України, які є нинішніми та потенційними бенефіціарами проектів Twinning, представники організацій-партнерів Twinning та міжнародних організацій.
 
Конференція державних службовців, експертів з країн ЄС та країн-сусідів, яка відбудеться в Україні, послужить новим потужним імпульсом для поглиблення партнерських взаємин в Чорноморському регіоні, створить основу для нових ініціатив співробітництва, зокрема, у сфері інституційного розвитку.
 
Конференцію відкриють віце-прем’єр-міністр України Григорій Немиря, виконуючий обов’язки Голови Представництва Європейської Комісії в Україні Дірк Шюбель, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Жак Фор та Начальник Головного управління державної служби України Тимофій Мотренко.
 
Після офіційного відкриття заходу відбудеться прес-конференція:
 
Дата: 25 вересня 2008 року
 
Час: 09:00 реєстрація
 
09:30 Відкриття конференції
 
10:00 Прес-конференція
 
Місце провдення: готель „Опера”, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 53.
За питань акредитації та за додатковою інформацією просимо звертатися до:
Бондаренко Антоніна Леонідівна, прес секретар, Головне управління державної служби України: тел.: (044) 278-17-01, E-mail: bondarenko@guds.gov.ua
Категорія: Україна та ЄС | Переглядів: 1157 | Додано: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz