Неділя, 2024-04-28, 10:45 AM
Українська асоціація європейських студій
Вітаємо Гість | RSS
Меню
Новини за темами
Офіційні повідомлення [5]
Повідомлення від Президента та Правління УАЄС
Обласні осередки [4]
Новини від обласних осередків УАЄС
Новини проектів [24]
Повідомлення щодо проектів УАЄС
Події в Європі [62]
Новини з Європейського Союзу
Україна та ЄС [81]
Новини євроінтеграції
Євростудії [32]
Цікаві події, оголошення
Експертиза [8]
Громадська експертиза УАЄС
Наше опитування
Коли Україна підпише нову угоду з ЄС?
Всього відповідей: 73
Головна » 2008 » Грудень » 20 » Презентація Донецького обласного осередку
Презентація Донецького обласного осередку
2:07 PM
Донецький обласний осередок ВГО "Українська асоціація європейських студій" провів презентацію осередку для фахівців з питань європейської інтеграції в рамках відзначення Дня працівника дипломатичної служби 19 грудня ц.р.
  
19 грудня ц.р., в рамках відзначення Дня української дипломатії та річниці створення спеціальності "міжнародні відносини" на історичному факультеті Донецького національного університету, відбулась презентація Донецького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації "Українська асоціація європейських студій" (УАЄС), в якій взяв участь Президент Асоціації проф. Роман Петров, члени обласного осередку, науковці та викладачі провідних вищих навчальних закладів Донеччини, Представник МЗС в м.Донецьк, а також представники студентства.
 
Метою заходу було презентувати Асоціацію для партнерів та нових членів обласного осередку, спільно обговорити та визначити стратегію діяльності на 2009 рік. Донецький осередок був створений одним з перших і є одним з найбільш успішних в УАЄС. Основою діяльності осередку є Науково-інформаційний Центр міжнародної безпеки та євроатлантичної співпраці Донецького національного університету та Об'єднання громадян "Центр політологічних досліджень". Осередком здійснюється інформаційно-просвітницька робота, організовуються заходи, проводиться навчання, підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців з євроінтеграції.
 
Українська асоціація євростудій була створена у 2006 р. за ініціативи учасників ряду міжнародних семінарів і конференцій з євростудій, які проходили в м. Донецьк у 2005-2006 роках за підтримки Європейської Програми МФ "Відродження". УАЄС має осередки в більшості областей України, кількість яких продовжує зростати. За минулі два роки Асоціація успішно реалізувала ряд проектів і з оптимізмом дивиться в майбутнє, адже, у 2009-2011 роках за підтримки Європейської Комісії Асоціація втілюватиме проект в рамках Програми ЄС ім. Жана Моне, має ряд інших поточних проектів та інноваційних ідей щодо розвитку європейських студій в Україні.
 
До Асоціації входять викладачі та дослідники європейської інтеграції, членами УАЄС також є представники проєвропейського громадянського суспільства, які реалізують проекти з т.зв. "неформальної освіти" в галузі євростудій, підтримують розвиток євроклубівського руху, надають експертну підтримку євроінтеграційним процесам. Члени Асоціації можуть оцінити переваги участі в експертній, проектній та мережівій діяльності УАЄС, знайти можливості для професійного розвитку, яких дедалі більше.
 
Асоціація також щиро запрошує до партнерства засоби масової інформації, і пропонує свої фахові ресурси для створення більш якісного інформаційного простору з питань європейської інтеграції в Донецькій області, зокрема, в контексті реалізації другого покоління державних цільових програм інформування населення.
 
За додатковою інформацією із загальних питань Асоціації запрошуємо звертатись до Аліме Асанової, виконавчого директора УАЄС, за тел.:  +38 (099) 429 80 98, щодо Донецького обласного осередку – до керівника проф. Ігоря Тодорова, за тел.:  +38 (050) 278 53 54, тел./факс:  +38 (062) 304 40 97, e-пошта: europa.dn.ua@gmail.com.
 
Додатки:
Категорія: Обласні осередки | Переглядів: 1860 | Додано: shtukarin | Рейтинг: 0.0/0 |
Загалом коментарів: 0
Only registered users can add comments.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
 
Database of the University Association for Contemporary European Studies
 
 
 
 
 

Європейський рік креативності та інновацій в Україні запрошує проект ЄС "Підтримка мережі Євроклубів України".

Приєднайтись зараз


Спілкуйтесь про що хочете. Більше про громадські чати.

 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright UESA © 2024Конструктор сайтів - uCoz